Inloop meditatie & Yoga nidra

 

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van meditatie. Mediteren zorgt o.a. voor rust in je hoofd, een verbetering van je concentratie en een goede nachtrust. Iedereen kan leren mediteren en bij meditatie gaat het niet om goed of fout maar om aandachtig in het nu te zijn.

 

De inloopmeditatie en yoga nidra avonden komen tot nader order te vervallen. De ruimte is te klein om de corona regels toe te kunnen passen en veilig les te geven.

NIEUW Yoga Nidra.

De inloop meditatie op woensdagavond wordt afgewisseld met yoga nidra. Yoga nidra, wordt ook wel de ‘yoga slaap’ genoemd en is een diepe ontspanningstechniek die doorwerkt op zowel fysiek, geestelijk als emotioneel niveau. Het helpt bij vermoeidheid en concentratieproblemen. Brengt verlichting bij pijnklachten en slaapproblemen. Terwijl je comfortabel ligt wordt je door een yoga nidra sessie geleid, je hoeft alleen maar te luisteren en ervaring met yoga is niet nodig om yoga nidra te beoefenen.

Wil je kennismaken met meditatie of yoga nidra? Of beoefen je zelf al een van beide maar lijkt het je prettig dit in een groep te doen onder begeleiding? Je bent van harte welkom op woensdagavond bij Leef! aan de Rijndijk 28 in Millingen aan de Rijn. De avond start om 19.30 uur en duurt ongeveer 45 minuten. 

Praktische informatie:

De inloopmeditatie en yoga nidra avonden komen tot nader order te vervallen. De ruimte is te klein om de corona regels toe te passen en veilig les te geven.

De avonden vinden plaats op de praktijklocatie Leef! aan de Rijndijk 28 in Millingen aan de Rijn op de woensdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur en de kosten bedragen € 5,- per keer voor zowel de inloopmeditatie als de yoga nidra. Er bestaat ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan de schaffen. Deze strippenkaart is voor tien avonden en is een jaar geldig. Kosten bedragen € 35,-  Er zijn matjes aanwezig en meditatiekussentjes aanwezig; breng zelf een dekentje mee.

LET OP: voor de yoga nidra sessies is aanmelden verplicht in verband met het beperkte aantal plaatsen. Dit kan door een mail te sturen aan info@maaikegeeftyoga.nl  of te bellen met 0612113384. Ook kun je het aanmeldformulier gebruiken. Voor de inloopmeditatie hoef je je niet aan te melden (mag wel).

Data inloop meditatie & yoga nidra

Alle inloopmeditatie en yoga nidra komt tot nader order te vervallen.