Inloop meditatie

 

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van meditatie. Mediteren zorgt o.a. voor rust in je hoofd, een verbetering van je concentratie en een goede nachtrust. Iedereen kan leren mediteren en bij meditatie gaat het niet om goed of fout maar om aandachtig in het nu te zijn.
Wil je kennismaken met meditatie, mediteer je zelf regelmatig of heb je de vijfdelige meditatiecursus van Maaike geeft yoga gevolgd en heb je behoefte om met enige regelmaat te mediteren in een groep onder begeleiding? Of ben je nieuwsgierig of meditatie iets voor jou is? Kom dan naar de open inloop meditatieavonden.
De avond duurt 45 minuten en zal de ene keer bestaan uit meditatie in stilte waarin korte aanwijzingen worden gegeven (onderbroken door korte pauzes) of door een combinatie van stilte meditatie en geleide meditatie.

De avonden vinden plaats bij de praktijklocatie Leef! aan de Rijndijk 28 in Millingen aan de Rijn op de woensdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur en de kosten bedragen € 5,- per keer. Er bestaat ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan de schaffen. Deze strippenkaart is voor tien avonden en is een jaar geldig. Kosten bedragen € 35,- 

Data inloop meditatie:

  • Van 24 juli t/m 21 augustus is er geen inloop meditatie
  • 28 augustus
  • 4, 11 september
  • tussen 18 september en 23 oktober is er geen inloop meditatie in verband met de 5-delige meditatie cursus.
  • 30 oktober

Er zijn een aantal kussentjes aanwezig, maar als je zelf over een meditatiekussen of bankje beschikt breng deze dan mee.

Aanmelden mag, maar hoeft niet en kan via een mail naar info@maaikegeeftyoga.nl of telefonisch 0612113384